Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man installerar Rain X

Rain X, och andra liknande regn avskräckande medel, fyller små öppningar på glas, stöter bort vatten och förbättra sikten. I huvudsak produkter som har små molekyler tränger små öppningar. Det kommer dock också göra samma sak för att måla, orsakar det att blåsa, vilket gör det till en förares dröm och en bil målare mardröm. Att lära hur man korrekt att tillämpa Rain X kan rädda dig från att behöva måla om ditt fordon i framtiden. Saker du behöver
Alkaline
avfetta produkt Soft-borst skurborste
Gummihandskar
tvättsprit
skyddskläder
Putsduk
Visa fler instruktioner

1

Skrubba vindrutan med en starkt alkalisk tvål - såsom en automobil avfettningsmedel - med en mjuk borste. Ta bort inbäddad vägsmuts, fett och vax, sand, grus och insekter. Skölj och upprepa denna process med en grundlig sista sköljningen.
2

Flytta bilen i solen, och låt vindrutan torka helt. När det är torrt, flytta bilen till en skuggig plats.
3

Lägg en skyddskåpa över varje fender för att skydda bilens finish.
4

Torka glaset med en trasa lätt mättad med tvättsprit, arbetar glaset i kvadranter. Applicera alkoholen en sektion i taget. Alkoholen kommer att dispergeras eventuellt kvarvarande fukt och hjälpa även temperaturen hos vindrutan. Den snabba avdunstning kyler glaset och stabiliserar de mikroskopiska håligheter att fyllas med Rain X. Låt alkoholen helt avdunsta innan regnet myggmedel.
5

Spraya myggmedel i ett ljust, dimmigt päls, och låt det lösa över vindrutan. Låt den kort beskrivas. Med en luddfri putsduk, använd en cirkulär polering rörelse att arbeta myggmedel i glaset. Klara varje kvadrant på ett liknande sätt som du gjorde med alkoholen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148721.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.