Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Push, Pull och skjut metod att vända en bil

När lära sig att köra bil, är en nödvändig färdighet vrida fordonet. Förare bör mentalt föreställa varven som de kommer att göra innan du rör ratten, deras hjärnor ska alltid vara ett steg före bilen. Här är några tips för att slutföra push-pull-slide sväng. Instruktioner
1

Prova en vänstersväng när bilen är i rörelse. Sätt på din vänstra signal blinker. Detta är ett viktigt steg för att du alltid ska kommunicera dina avsikter till andra förare att undvika olyckor. Placera din vänstra hand på toppen av ratten. Komplett två motsols varv på ratten.
2

Släpp ratten när du har vänt tillräckligt långt. Bilens design säkerställer att hjulet återgår till den normala körställningen. Om du "vind" ratten bort från centrum, försöker bilen till "varva ner" på egen hand.
3

Gör en vänstersväng från en stoppskylt. Kom till ett fullständigt stopp på skylten. Slå på din signal. Ge bilen lite gas, och ta med din vänstra hand till toppen av hjulet. Vänd två gånger, sikta på det körfält som du vill köra och släppa ratten. Det vänder tillbaka till sitt ursprungliga läge. Undvik att vända för tidigt eller för sent.
4

Använd push-pull-slide metod för att göra en högersväng från en stoppskylt. Kom till ett fullständigt stopp. Slå på höger blinkers. Försiktigt ger bilen gas, och ta med din högra hand till toppen av hjulet. Vrid medsols två gånger, släpp ratten när du har vänt ut-och returresa. När hjulet rullas, hålla händerna på 9:00 och 3:00 positioner, låt dem försiktigt betar hjulet för att säkerställa kontrollen
5

Fyll en högersväng när bilen är i rörelse.. Sätt på din rätt signal blinker. Lägg höger hand på toppen av ratten. Komplett två medurs varv på ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147897.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.