Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Parallell att parkera en bil lätt

Vill du lära dig hur parallellt att parkera en bil ? Även fickparkering kan vara en utmaning , du vänjer dig med tillräckligt praxis . Vissa människor vägrar att ens parallellt parkera sina bilar och i stället leta efter parkeringsplatser som inte kräver fickparkering . Läs vidare för att upptäcka hur parallellt att parkera en bil . Instruktioner
1

Innan du parallellt parkera en bil , måste du bestämma om det finns tillräckligt med utrymme mellan de två bilarna . Om det ser ut som din bil kan passa , signalera höger eller vänster ( beroende på var det är du är fickparkering ) och stanna bilen intill bilen framför där du planerar att parkera . Stäng inte din bil dock. Kontrollera den bakre delen av bilen är även med den främre änden av parkeringsplatsen .
2

Utan att flytta , förvandla din ratt hela vägen runt mot riktningen på trottoaren för att parallellt parkera en bil . Sätt bilen i omvänd och långsamt tillbaka upp i parkeringsplats , låta bilen räta ut när det går tillbaka . Stoppa säkerhetskopieringen när bakhjulet nästan nuddar trottoarkanten . Du är halvvägs till fickparkering .
3

För att slutföra processen och fickparkera en bil , köra framåt lite , se till att inte träffa parkerade bilen framför dig. Nu , tillbaka upp bilen igen tills bilen är rak i mitten av de två bilar . Känn dig fri att köra framåt och backa upp tills bilen är ännu .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148184.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.