Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en Spare bilnyckel

En extra bilnyckel är en livräddare om du förlorar dina nycklar. Har man gjort och stash den i en kakburken för förvaringen. Du vet aldrig när du kan behöva det. Projektet presenterar några utmaningar för DIY bilnyckel maker. Det kommer att ta kunskap och förmåga att ingå avtal med rätt företag. Det ger dock sinnesro i att veta att du aldrig kommer att behöva ringa en låssmed för att komma in i bilen, kommer du att ha en extra nyckel händig. Saker du behöver
bilmärke, modell och år
Visa fler instruktioner
1

Hitta bilmärke, modell och år för ditt fordon. Sedan lokalisera bilen VIN-nummer. Märke och modell information finns i bilens instruktionsbok eller din återförsäljare pappersarbete. VIN-nummer är placerad på insidan av dörrkarmen på instrumentbrädan rätt nära vindrutan. All denna information finns även på din bil registrering och försäkring kort.
2

Kontakta en ansedd reservdelar tillverkare bilnyckel eller låssmed antingen online eller lokalt. Titta i telefonkatalogen under "låssmeder" för en lokal återförsäljare. Försök sparecarkeys.com eller replacementcarkeys.net om du vill hitta dina nycklar på nätet.
3

Ge företaget din bil information inklusive märke, modell och år. Om du besöker en lokal låssmed, helt enkelt ta din försäkring kort med dig, eller kopiera märke, modell, år och VIN på en bit papper. Om att köpa nycklar på nätet, kommer du antingen skriva in denna information i ett formulär, eller hitta din bil genom att välja märke, sedan modell och slutligen år på bolagets hemsida.
4

Ge företaget en bil VIN-nummer. Detta kommer alltid att krävas eftersom bilnycklarna skärs av bilen VIN-nummer. När företaget har VIN-nummer, kommer de att sänka dina nycklar och skickar dem till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148518.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.