Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur för att Gör en Right Turn

Att kunna att göra en trygg högersväng är en av kör-: s fundamentala färdigheter. Det är ofta den första svängen tonåringarna gör när man lära sig att köra, sedan att vända vänster vanligen kräver korsning i framme av trafiken. Den teknik för att göra en ordentlig högersväng är enkel, men viktigt att veta och följa. Instruktioner

1

Bromsa smidigt in i turn. Om det finns en trafik signal, såsom ett ljus eller en stoppskylt vid korsningen, kontrollera att du kommit till en komplett stopp innan du fortsätter around the bend.

2

Signal din avsikt för att vända genom att aktivera din blinker . Den rekommenderade minsta Avståndet innan du slår på signalen varierar från stat till stat. För att vara kassaskåp, se till att du ger drivrutiner bakom dig minst 3 sekunder varning innan svarvning.


3

Look till din vänster för att kolla för cross trafiken flyttar genom skärningspunkten.

4

Look tvärs över korsningen för någon mötande trafik som kanske vara att vända vänster in din avsett lane. Oviljan, kommer du vet inte när andra bilar har en skyddad vänstersväng, så det är viktigt att dubbla-kolla innan du fortsätter på din rutt.

5

Kontrollera vägen du kommer vara svarvning in i för fotgängare . Så länge de följa befintliga trafiksignaler, är fotgängare alltid skyddade i crosswalks.

6

Gör din högra sväng in i lane närmsta dig. Undvik att korsa over multipla lanes av trafik, såvida du är säker det finns ingen kors trafik konkurrerar om lane rymden.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147896.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.