Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur öka bränsle körsträcka av Ford 6.4

Den 6,4 liters dieselmotor använder "Ford Clean Diesel Technology" för att minska utsläppen och samtidigt bibehålla 350 hästkrafter och hållbarhet. Generellt bränsle körsträcka anses vara dålig med ägare rapporterar att 15 miles per gallon är genomsnittliga men det finns sätt att förbättra dessa siffror. Saker du behöver
lufttrycksmätare chip prestanda
Högt flöde luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestanda chip in i motorn, som kommer gör kör det mer effektivt genom att automatiskt justera saker som luftflödet och bränsleförbrukningen. Din återförsäljare kommer att kunna förse dig med ett chip eller kolla på nätet för en specialitet leverantör.
2

motorn regelbundet. Var särskilt uppmärksam på luftfiltret och ändra det när det visar tecken på att bli igensatt och smutsig. Byta till en högt flöde luftfilter kommer att förbättra effektiviteten i motorn och du kommer att se en ökning av din bränsle körsträcka. Kontrollera vätskor och hålla dem laddade upp till de nivåer som rekommenderas av tillverkaren. Använd prestanda vätskor som behagade att förbättra det sätt på motorns prestanda.
3

Pumpa däcken till den nivå som rekommenderas av tillverkaren. Över-eller underinflated däck kommer att negativt påverka bränsle körsträcka.
4

Kör förnuftigt och inom hastighetsgräns. Bromsar kraftigt använder mer gas så bromsen försiktigt när det är möjligt och undvika över att varva med motorn, speciellt på kullarna som detta också drar mer bränsle.
5

Planera din resa och använd motorvägen när det är möjligt. Om du måste köra i staden undviker rusningstid som en motor på tomgång i en trafikstockning använder mycket bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149016.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.