Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ändrar Lanes Med backspeglar

Byta körfält med speglar kräver övning. Hålla dina speglar justerat för full synlighet tar bara några minuter. Justera dina sidospeglar att eliminera döda vinklar och hålla din backspegel justerat för allt bakom dig. Lära sig att använda speglarna i en tom bil är bra. Du kan öva och kontrollera vad du ser i speglarna genom att fysiskt vrida huvudet för att lokalisera bilar in din blinda fläck. Instruktioner
1

Justera backspegeln för att ge en fullständig bild bakom dig. Det finns ingen vetenskap i att justera denna spegel. Så länge du har full insyn bakom dig, är det rätt justerad.
2

sitter i mitten av bilen. Justera passageraren spegel så att du kan knappt se den sidan av bilen. När du är i förarsätet, kommer vyn omfattar bilar som passerar i körfältet på den sidan av bilen.
3

Placera ditt huvud mot dörren glaset att justera föraren- sidospegel. Vrid spegeln till där sidan av bilen är knappt synlig. När du sitter normalt i stolen du ser bilar när de närmar och vidarebefordra din vänstra.
4

Kör bilen i ett område där du har möjlighet att passera andra fordon. Följ speglarna så att du kan se bilarna i din döda vinkel.
5

vid filbyte, titta i backspegeln för att se om det finns några bilar som stänger in bakifrån. Titta till sidospeglar att kontrollera synligheten på sidorna av din bil. Om du inte ser en bil i sidospeglar och kan se hela framsidan av varje fordon i din backspegel, är det säkert att byta körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148243.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.