Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra Honda Civic Mätarställning

Honda Civic, sedan starten på 1970-talet, har erkänts som ett av de mest bränslesnåla fordon på vägen. Samhällskunskap är i allmänhet lätt och utrustad med relativt små motorer som fortfarande kan producera mer än tillräcklig kraft. Om du äger en Honda Civic, har du redan ett försprång när det gäller att göra varje droppe gas räkningen. Men det finns åtgärder du kan vidta för att sträcka på Civic gas körsträcka ytterligare. Instruktioner
1

Utför regelbundet underhåll på din Honda Civic. Ett av de enklaste saker du kan göra för att förbättra din gas körsträcka är att ordentligt blåsa dina däck till den föreslagna trycket, som kan finnas i din instruktionsbok. Också ändra din vanliga olja till en kvalitet syntetisk olja. Detta kommer att hjälpa din motor smidigare, och därmed öka sin bränsleeffektivitet. Vid oljebyte, kontrollera ditt luftfilter och se till att den är ren. Om inte, byt ut den. Ett rent filter kommer att se din motor är att få en god försörjning av ren luft, vilket är nödvändigt för optimal prestanda och bränsleekonomi.
2

Kör din Honda Civic inom hastighetsgränsen. För varje 5 mph över 60 mph, minskar du drastiskt din bränsleeffektivitet. Precis som alla andra fordon, har din Civic arbeta hårdare för att driva sig själv vid högre hastighet på grund av den ökade dra på bilen.
3

Använd din Civic farthållaren funktionen (om sådan finns). Detta kommer att bidra till att upprätthålla din hastighet och undvika onödiga utbrott av acceleration som leder till lägre miles per gallon.
4

Kör din Honda Civic med sunt förnuft och artighet. Körning aggressivt, oavsett om det är i form av snabb acceleration eller plötslig inbromsning, avfall gas. Tryck på gasen långsamt och försiktigt trycka på bromsen, förutse när och var du kommer att behöva sluta.
5

ta några onödiga vikt eller last av din Honda Civic. Städa ur stammen och ta bort alla externa tillbehör som är oanvända, såsom en last rack på taket. Någon extra vikt kräver din Civic använda extra gas för att ge makten att flytta bilen på vägen.
6

Gör en stor resa i stället för flera små utflykter. Om du har ett par olika ställen att gå hela dagen, kombinera dem. Detta är mycket mer bränsleeffektiv än att köra tillbaka hem, och sedan börjat igen två eller tre gånger om dagen.
7

Förvandla din Honda Civic off om du förväntar dig att bli stoppad i mer än några minuter. Det bränner mer bränsle på tomgång bilen under en längre tid än vad det gör för att stänga av den och sedan starta det igen när du är redo att flytta. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148346.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.