Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man beräknar Legal Bogsering Gränser

Förstå bogsering lagar för ditt tillstånd och de platser du vill åka är nödvändigt att beräkna lagliga bogsering gränser. Varje stat har regler om släp storlek, vikt, elektriska bromsar, säkerhetsanordningar, toppfart och förarens krav licens. Förstå och arbeta inom de begränsningar av dragfordonet är också viktigt att säkerställa en säker resa. En släpvagn som är för tungt för ett fordon minskar dess bromsning potential för hälsofarliga nivåer, vilket kan leda till en olycka. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Gå till webbplatsen för bogsering lagar för varje stat, som förtecknas under Resurser. Läs och spela in de särskilda reglerna för ditt område och vilken plats du vill resa.
2

Mät bredden, höjden och längden på släpvagnen med ett måttband. Jämför det med de begränsningar som din statens lag.
3

Bestäm den maximala dragkapacitet på dragfordonet genom att titta i instruktionsboken.
4

Bestäm massan av trailern genom att titta på dess informationsskylt enligt brutto släpvagnsvikt. Vikten av släpvagnen får vara mindre än den dragkapacitet av fordonet för en säker resa. Vagnens vikt måste också motsvara kraven Släpvagnsbromsventil fastställts av ditt tillstånd. Om släpet massa är mer än det inställda gränsvärdet, måste släpvagnen ha ett oberoende bromssystem.
5

Kontrollera licensen klass föraren av dragfordonet. Denna klass skall vara lika med eller större än de licenskrav.
6

Kontrollera om de områden du vill resa kräver en brandsläckare trailer eld och facklor för att vara ombord. Om de behövs, bekräfta att de är närvarande inne i trailern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149460.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.