Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder hand över hand metod för att vända en bil

Med lite övning kan vem som helst skicka ett förarprov. Genom att öva tekniker, som hand-over-vrida för hand, ska du se till att du kommer att vara redo för din examen. Lyckligtvis, de flesta körteknik är enkla. Följ dessa steg för att öva hand över hand svarvning teknik. Instruktioner
1

Börja med händerna klockan nio och tre-tiden. När du sitter i förarsätet, tänka sig att ratten i din bil är en klocka. Din högra hand går till 03:00 och vänster hand går till nio.
2

Stanna bilen vid en korsning. Du kan lära dig att förvandla din bil lättare från ett stoppat läge än från en rörlig en.
3

Tryck lätt på gaspedalen.
4

Hold på hjulet och flytta handen motsatt riktning du vänder mot den andra sidan. Till exempel, om du vänder åt höger, kommer din vänstra hand håller på hjulet och flytta hjulet till höger. När din vänstra hand blir till klockan tre, gå till steg 5.
5

Ta din andra hand och korsa den över en ägarandel på hjulet. Grab på hjulet vid positionen andra handen just lämnat. I fallet med en högersväng, kommer din högra hand gå över till vänster och greppa ratten klockan tre.
6

Använd handen som bara gripit hjulet att fortsätta snurra. Hålla i ratten, dra hjulet tills din hand hamnar i sitt ursprungliga startposition. För en högersväng, kommer din högra hand är nu tillbaka klockan tre.
7

Släpp greppet om ratten, låta den glida genom dina händer, när bilen är klar vänder . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147886.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.