Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Roliga tips för att spara gas

Bensin är inte billig, och alla är ute efter sätt att spara det. Använd mindre gas, köpa mindre gas - det är en enkel ekvation. Det är dags att tänka utanför boxen och hitta nya sätt att spara bensin. Lite kreativitet kommer att gå en lång väg mot att minska din faktura vid pumpen. Är denna resa Nödvändigt?

Detta var en vanligaste frågan under gaskrisen av 1970-talet, och det är dags att börja ställa den igen. Behöver du verkligen köra fem miles till mataffären? Du kan gå - och bära 50 pounds av matvaror hem med dig, även mitt i en snöstorm. Sluta köra dina barn till skolan, ". Gå två miles till skolan, uppförsbacke, åt båda hållen" de förtjänar en chans att berätta för sina barnbarn som de hade till
Kombinera Errands

Ständigt kör runt stan på olika ärenden avfall gas. Med lite planering kan du avsätta en morgon i veckan för att gå till banken, få bort blindtarmen, plocka upp kemtvätt, post ett paket på posten, har en rotfyllning och returnera barnens biblioteksböcker. Addera ditt kommenterar: Never Drive Alone

Samåkning till samma plats sparar bensin. Även om du måste sälja ditt hus och flytta till samma område som dina medarbetare, driver att arbeta tillsammans är bra för miljön och sparar pengar också. För att spara ytterligare gas, blir sjuk samtidigt som dina närmaste medarbetare så att du kan köra till läkarmottagningen tillsammans.
Belasta

Ju mer du bär runt i bilen, desto mer gas din motor brännskador. Du behöver egentligen inte att städet i bagageluckan. Kasta ut och bli förvånad över hur mycket gas du sparar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149077.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.