Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera ett femte hjul Trailer

Bogsering av ett femte hjul trailer ser ut som det skulle vara svårt eftersom du har sett dem kämpar för att backa ett smalt område eller manövrera genom ett uttryckligt sätt med tung trafik. Rätt trailer som navigeras med rätt lastbil, och du kommer att glömma att du ens bär en last bakom you.The trailer är utformad för att följa din bil var du kan vända eller gå. Instruktioner
1

Utför en rundvandringen. Kontrollera alla dina lampor för att säkerställa att de fungerar korrekt. Kontrollera lufttrycket i däcken och se till att de matchar den rekommenderade PSI föreslås på däcksidan. Inspektera trailor för något skräp eller något som kan störa driften av trailor. Säkerställa femte hjulet är låst och alla bärare är förhöjda i uppfällt läge.
2

Justera dina speglar där släpvagnen är i sikte på båda speglarna. Du kommer att ha blinda fläckar som i alla stora fordon, men du kan minimera det med en väl anpassad spegel.
3

Kör trucken därför att den vikt du bär bakom dig. Undvik oversteering och understyrning. Trailern kommer att svara på eventuella plötsliga ryck du gör med en oväntad vändning eller stopp.
4

Undvik att ta djupa svängar när du ombeds att vända. Utnyttja varje rum du har att göra en bred ren entré till nästa väg eller egendom entré. Försök inte att göra en snäv plötslig vändning som detta kan orsaka att vagnen att kollidera med mötande trafik.
5

Tillbaka upp trailern genom att följa din spegel förarsidan. Använd spegeln som en guide, en blick på passagerarsidan bara för synlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148188.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.