Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Förhindra att bilen Smog

Bil smog är ett allvarligt problem i Amerika, med cirka 50 procent av luftföroreningar tillskrivs fordon som av 2010, enligt grejer i luften. Det finns många sätt att minska mängden av föroreningarna från bilar är du personligen ansvarig för. Genom att följa några av dessa tips, är du på väg att göra denna jord en mer trivsam boendemiljö. Instruktioner
1 Rida din cykel är bättre för miljön

Gör ett försök att vara mer jord-medvetna genom att köra mindre. Det betyder inte att du inte kan göra saker du vill göra, betyder det helt enkelt att du bör utforska nya transportmedel såsom samåkning eller kollektivtrafik. Promenader eller cykling är också bra sätt att hålla både kroppen och jorden friska.
2 Håll rätt lufttryck i däcken för att minska giftiga utsläpp

Lär dig att köra smart. Du kanske inte ens inser att förändra sättet du kör kan hjälpa till att minska bil smog. Små saker som accelererar successivt, med farthållaren på motorvägen, hålla rätt lufttryck i däcken och inte toppade av vid bensinpumpar kan alla hjälpa föroreningar minskar luft. Behåll din bil ordentligt trimmad och stödja din statens smog-check program.
3 Handla för en effektiv och lägre utsläpp bil

Handla för de mest effektiva och minst förorenande modellen när du köper din nästa bil . Nyare modeller förorenar normalt mindre än äldre bilar. Naturvårdsverket webbplats ger en grön Vehicle Guide för att hjälpa dig att hitta det lägsta-förorenande fordon som passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148526.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.