Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur berätta om du har dålig dragstänger

De dragstänger till din bil är oerhört viktigt för fordon och förarens säkerhet. Dragstängerna ansluta styrningen till framhjulen. Ett trasigt eller skadat dragstång kan resultera i förlust av styrförmåga. Om du misstänker att något är fel med din dragstänger, se en bil specialist så snart du kan. Om du är osäker på något är fel, det finns tre viktiga saker att din bil kommer att göra för att berätta dina dragstänger är skadade, säger Ed Anderson-Smith, ägare av Fleet Automotive Services i Howell, Mich Instruktioner

1

Var medveten om ratt vibrationer. Ett av de första tecknen på en dragstång problem är en ratt som känns som det vibrerar i dina händer, eller shimmying. När dina dragstänger skadas, kommer framhjulen börjar tappa kontrollen och din ratt kommer att förlora sin makt över den riktning bilen stängs. Om du märker att ratten skakar, speciellt när du slår, ta bilen till en mekaniker.
2

Notice skakar och vibrerar i bilen själv när du kör det. När en dragstång är skadad är hjulen mest sannolikt att vrida detta sätt och att utan full kontroll, vilket orsakar vibrationerna. Du kan vara en allvarlig risk för en olycka i detta skede, så det är dags att se en mekaniker.
3

Notera när fordonet vandrar åt vänster eller höger. Om det vandrar oregelbundet, har det sannolikt något mycket allvarligare än en anpassning problem. När en dragstång är allvarligt skadad eller trasig, kommer ratten inte har någon kontroll över hjulen. Du vill svänga till höger, men bilen går kvar, till exempel. Det bästa du kan göra är att stoppa bilen, ringa en bärgningsbil och har det ta bilen till närmaste bil verkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148453.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.