Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du tar ett körprov

Ta ett körprov är en övergångsrit för miljontals människor. Alla har sina egna speciella skräckhistorier eller komedier om denna stressande och spännande ögonblick. En ny förare bör förbereda sig för att ta körkort genom att noggrant studera och fullt förstå statens lagar som reglerar förare och fordon innan provtagning. Instruktioner
1

Vet trafikreglerna. Köp en bok eller ta en klass på hur man kör. Dessa kommer ofta ge dig en up-to-date översikt över alla statliga och nationella lagar som du behöver veta för testet och också för att vara en säker förare.
2

Lär dig att bli en defensiv förare, traditionellt en del av testet. Detta är teorin att om varje förare på vägen är att övervaka de andra bilarna runt dem för tecken på problem och faror, än dessa förare kommer att vara säkra. Detta är ett värdefullt verktyg på någon nivå av körning. Läs den och minnas den för livet.
3

Lyssna på vad testet givaren säger. Den person som administrerar testet kommer att ge dig vissa kommandon under hela testet. Ställ frågor om du inte förstår vad du ska göra. Detta är ett vanligt sätt att röra upp ett körprov.
4

Bemästra parkeringsplats delen av testet. Flera stater kräver förarna att passera en fickparkering test för att få en licens. Även om du inte bor i någon av dessa stater, är det en värdefull färdighet som kommer att hjälpa dig på vägen.
5

Var artig på prov administratören. Denna person är till stor del ansvarig för att avgöra om du kommer att passera. Om du är artig och älskvärd med testet administratör, kan du få en kant.
6

dyker upp i tid för test. Ofta många tester är planerade under varje dag. Om du är betydligt sent, kan du behöva boka om ditt test. Förarprov typiskt bokat flera veckor i förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147923.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.