Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur ansluter jag släpvagnskablage till en Nissan Rogue?

Nissan Rogue är en kompakt crossover SUV som debuterade 2007. Rätt utrustad, kan det dra en £ 1500 trailer. Det är nog för ett litet verktyg släpvagn eller en vattenskoter. Alla trailers som används på allmän väg måste ha broms, signal-och positionsljus för att möta Department of Transportation förordningar. Dessa grundläggande system kräver din Rogue har en 4-vägs ledningsnät. Installation kan ske när du bestämma korrekta strömkablarna. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Skräddarsytt 4-vägs ledningar som
Skarvhylsor
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Öppna Baklucka av fordonet och öppna facket lastgolvet. Vrid de två clipsen på båda sidor av golvet i bagageutrymmet moturs och ta bort golvet. Detta kommer att utsätta reservdäcket. Detta kommer också att du kan ta bort resten av golvet i bagageutrymmet.
2

Lossa de tre skruvarna som håller fast de två sidofack till fordonet. Ta bort sidofack. Bänd sidopanelerna på baksidan två hörnen på lastutrymmet framför Rogue s bakljus.
3

titt bakom båda panelerna för anslutningarna kablage för bakljusen. Separera dessa anslutningar genom att bända låsklämman upp och dra isär den.
4

Anslut de gula och bruna kablarna från selen till vänster baklykta genom att sätta in skräddarsydd passform kontakten mellan de två fabriksmonterade kontaktdon. Den vita kabeln från selen med en ring-kontakt är systemets jord. Lossa skruven som håller fast den gemensamma jordpunkten för bakljus. Skjut den på toppen av de andra jordkablar och åter säkra jordningsskruven.
5

Anslut de röda och gröna trådar från selen på samma sätt i selen bakom höger bakljus.

6

Anslut den svarta kabeln som medföljer i satsen till den röda kabeln från selen med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimering centrum av kontaktdonet med en tång.
7

Kör den svarta kabeln längs insidan av fordonet till brandväggen. Kör det genom gummigenomföringen i brandväggen i motorrummet. Nu ansluter den till den positiva polen på fordonets batteri. Du kan dölja tråden på insidan av fordonet genom att trycka upp den i kanterna på de invändiga paneler.
8

Fäst lådan sele kontrollen till metallen kroppen bakom höger bak bakljus. Ta bort skyddshöljet från den dubbelhäftande tejpen på dess baksida och tryck den mot en plan sektion av stål.
9

Kör 4-polig kontakt i bagageutrymmet och montera de inre karossdelar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149281.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.