Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vägen Regler för skotrar

Skotrar liknar elrullstolar och mycket bekvämt för att hjälpa personer med funktionshinder komma runt, men skotrar är inte fria från statliga och lokala regler och förordningar. De regler och föreskrifter kan variera beroende på vilken stat du är i, men i allmänhet, är rörlighet skoter användare behandlas som fotgängare. Kontakta din statens avdelning för motorfordon eller Department of Transportation för detaljerna. Speed ​​Limit

Kontrollera din statens lagar om hastighetsbegränsningar för skotrar. Hastighetsbegränsningen kan vara så hög som 25 mph på vägar, även om de flesta skotrar 'hastigheter topp ut i 15 mph.
Fotgängare

inte avbryta mitt av eller blockera gågator såsom övergångsställen och trottoarer. Kör inte aggressivt, speciellt i trånga utrymmen. Kalla upp till fotgängare framför dig och be dem att kliva åt sidan om de är i vägen.
Väg och Sidewalk Använd

mobiliserade skotrar är att vara kört på trottoarer, men kan vara på vägytor när trottoarerna inte är tillgängliga eller när trottoaren är oframkomlig eller osäkra. Vid användning av en väg, stanna vid sidan och inte väva runt avstannat trafik. Håll ut av cykelbanor. Cross vägar endast vid korsningar eller övergångsställen och följa stoppskyltar och lampor.
Körkort

Förare av skotrar måste ha antingen ett körkort, tillstånd eller godkännande, beroende på din statens regler. Ditt tillstånd kan också ha en åldersgräns. Motorcykel påskrifter krävs inte. Registrering är inte nödvändig. Spänna fast säkerhetsbältet för att hindra att kastas ur stolen om du råkar bli träffad av en bil eller annat objekt
Säkerhetsbälte

. Om stolen inte har bilbälte, har en installerad. Det kan inte krävas, men det är också en bra idé att bära en cykel eller motorcykel hjälm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148386.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.