Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en 2001 Toyota Highlander

Toyota Highlander är en SUV som tillverkas av den japanska biltillverkaren. Bogsering av ett fordon är inte som att köra en vanlig bil, det tar längre tid att stanna och gå. Dessutom är vända mycket svårare. Om Highlander bryts ner vid sidan av en trafikerad motorväg, se om fordonet kan skjutas till en säkrare plats innan du börjar bogsera förfarandet. I vissa områden kan det också vara olagligt att bogsera en bil utan licens eller rätt dragfordon, så kontrollera alltid med lokala regler först. Saker du behöver
bogsera fordon bar hotell med
dragkrok Säkerhetskedjor
Visa fler instruktioner
1

Sätt Highlander i friläge och ur parkeringsbromsen broms. Detta kommer att låta fordonet bogseras säkert och enkelt.
2

Sätt fyrvägs blinkers på i Highlander.
3

Bifoga en dragkrok till dragkroken på fordonet gör bogsering. Fäst dragkroken till Toyota Highlander. Proceduren för att göra detta kommer att bero på vilken typ köpte av dragkrok.
4

Bifoga säkerhetskedjorna till dragkroken på dragfordonet. Kör dessa kedjor under och över underredet av Toyota Highlander. Detta är en säkerhetsåtgärd utifall dragkroken bromsarna.
5

Starta dragfordonet och sakta börjar bogsera Highlander. Håll hastigheterna låga och ofta kontrollera Highlander bogseras. Det är perfekt att ha en annan person att hålla ett öga på Highlander. Bo i rätt körfält och aldrig har någon i Highland medan det bogseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149237.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.