Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man hålla Sane i trafik

Körning i trafik är stressande, ansträngande och ibland enraging. Det finns massor av saker du kan göra på din pendla bo sane och tryggt. Saker du behöver
musikböcker
på CD
positiv attityd Kaffe
alert sinne
Visa fler instruktioner
1

Innan du Sätt dig i bilen brygga en god kopp kaffe och häll det i en till-go mugg. Stoppa i trafiken är stressande, och på detta sätt slipper du tänka på att stanna för att få ditt koffein fix.
2

Få online och gå till en webbplats som kommer att berätta vad rutter har bilköer . Sigalert.com är ett bra val och gör det lätt att se vilka motorvägar upplever trafikstockningar genom en fem färgsystem. Rött innebär allvarliga trafikstockningar, betyder apelsin måttliga bilköer, är gul liten trafik, är blått betyder trafiken går runt 30 mph, och grön du är i klart!
3

När du få i bilen, rulla ner fönstren för att få lite frisk luft på ditt ansikte. Detta kommer att hjälpa dig att hålla sig vaken och alert i trafiken. Om det är kallt ute, sätta aggregatet på och rikta den på fötterna och rulla ner fönstren bara lite så du fortfarande få frisk luft.
4

Kontrollera att du har trafik kartor eller en bra uppsättning riktningar om du är på väg någonstans för första gången. Oro för att gå vilse eller bli försenad eftersom du inte vet vart du ska bara lägga till stress för körning i trafik.
5

slår på lokalradion och ta reda på relevant trafikinformation-om eventuella bilköer har klarats upp eller ändras när du har kört du kan ta alternativa vägar.
6

Sätt i en CD med upbeat musik för att hålla dig positiv och strömförande under körning. Om du är sjuk av all din musik, investera i några böcker på CD-skivor. De ger en otrolig distraktion från trafiken omkring dig och även ge en möjlighet att fånga upp den goda litteraturen du inte har läst att du har fastnat i trafiken!
7

För vissa skratta högljudd underhållning medan du kör, kolla in David Sedaris'Me Talk Pretty One Day. Det är en 5 cd-uppsättning och är en semi självbiografisk berättelse om författarens liv. Det är kvick, sarkastisk och mycket roligt!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147834.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.