Korrekt hantering av delstaten Idaho License Plates

registreringsskyltar utfärdas till specifika bilar och ägare som ett sätt att identifiera fordonet . Från tid till annan , är fordonets registreringsskyltar ersätts med nyemitterade plattor , eller en förare kommer att flytta till en ny stat och få en ny registreringsskylt . I delstaten Idaho , blir du den lagliga ägaren av din registreringsskylt när du köper den . Du behöver inte lämna tillbaka det till staten om du flyttar eller har utfärdat en ny registreringsskylt , om staten kommer att avbryta din gamla platta så det är inte längre giltiga för användning . Den mest miljövänliga man kan göra med din gamla registreringsskylt är att återvinna det . Instruktioner
1

bort registreringsskylten från bilen . I de flesta fall kan du göra detta genom att använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller den på bilen . Sätt den nya plåten på bilen .
2

bort registrering klistermärken från registreringsskylt så att den inte kan användas .
3

Bestäm om du vill återvinna din licens plattan genom att använda den för ett hantverk projekt , t.ex. sådana som föreslagits av Hem och Trädgård TV ( se Resurser ) eller om du vill fysiskt återvinna det .
4

Återvinn registreringsskylten genom att antingen använda den för ett hantverk projekt eller ta den till en lokal metall - återvinning service i ditt område .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145694.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.