Hur du skyddar din bil från Auto Theft

Det finns otaliga sätt att skydda din bil från bilstöld. Du bör överväga att åtminstone en av dem, eftersom varje fordon kan potentiellt stulen. Ingen enhet eller teknik är en garanti, men genom att följa dessa steg kommer du att öka dina odds för att hålla din bil säker. Instruktioner
1

Parkera fordonet på en säker, säker plats. Leta efter parkeringsplatser med stationerade väktare eller partier som övervakas av kameror.
2

Dölj värdefulla föremål såsom CD-skivor, dyra solglasögon, mobiltelefoner, MP3-spelare eller andra prylar under sätena, i handskfacket eller under en filt. Detta kommer att ta bort en motivation för ett inbrott.
3

alltid bort och ta med dig nycklarna, även om bilen är parkerad i garaget eller utanför ditt hus. Bil tjuvar är alltid på jakt efter fordon med nycklarna kvar i dem.
4

Installera ett fordon Kill Switch. När du lämnar bilen, vända den här switchen bryter strömmen till tändning, vilket gör bilen svår att starta.
5

Lämna alltid bilen fönstren stängda om möjligt. När du är orolig för ditt husdjur med ventilation, stänga fönstren och ta ditt husdjur med dig.
6

Använd ditt garage för att lagra din bil. Lås alltid garaget och dörrarna bil.
7

Installera ett system för spårning. Spårning dölja en sändare någonstans på din bil, så polisen att spåra den i händelse av stöld.
8

Spela ditt VIN (chassinumret). Du kan hitta den på instrumentbrädan vid vindrutan eller på insidan av den chaufför-side dörr nära låsmekanismen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145081.html

Previous: No
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.