Fördelar och nackdelar med att köpa en bil

Var skulle moderna livet vara utan bilen? Människor är beroende av den för att komma till jobbet, skolan och nöjesställen. Kultur firar det i tidningar, tv, musik och filmer. Människor glädje i sin avancerade teknik och innovativ styling så mycket att vissa köper en ny varje år. Men att köpa en bil innehåller faror samt nöjen. Convenience

Att ha en bil kan du köra precis där du vill när du väljer. Det finns inget mer att vänta på bussar när de slingrar sig igenom besvärliga vägar.
Cargo

Med en bil du kan bära last såsom livsmedel eller paket till där du behöver dem. Det finns ingen anledning att kämpa med flera shoppingkassar på kollektivtrafik.
Expression

köpa en bil kan uttrycka exakt vem du är, om du är en framgångsrik ledare med en Lexus, en lättroad singel med en SmartCar eller en pålitlig förälder med en Ford vagn.
Expense

Bortsett från kostnaden för fordonet, du behöver oroa dig försäkringar, underhåll, reparationer och ständigt stigande bensinpriser.
Föroreningar

Cars inte bara kräva icke-förnybara resurser för att bygga, men också för att köra . De förorenar också luften med kolväten och kolmonoxid.
Trafik

En bil orsakar trafikstockningar och sätter dig i mitten av det. Eftersom du behöver för att koncentrera sig på körningen, kan du inte läsa eller slumra som du gör på kollektivtrafik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145204.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.