Regelverket för körtillstånd i Oklahoma

Innan tjäna ett körkort, måste tonåringar i Oklahoma utöva verksamhet under ett körtillstånd. Staten säger att tonåringar behöver praktiken eftersom fler krascher inträffar statewide bland denna åldersgrupp än någon annan. Ålder

När en tonåring når 15 1/2 år gammal i Oklahoma, blir han berättigad till ett körtillstånd så länge han har avslutat, eller är i färd med att slutföra, förarutbildningen. Utan förarutbildning, måste en tonåring når 16 års ålder. En tonåring kan ta någon kurs förarutbildning certifierad av staten Department of Public Safety.
Test

att tjäna en körtillstånd i Oklahoma, måste en tonåring passera vision och skriftlig förarprov. Testpersoner kan ladda ner en kopia av förarens handbok för att studera gratis genom statens DPS hemsida. (Se Resurser för länk.)
Begränsningar

En licensierad förare som är minst 21 år gammal måste åtfölja en Oklahoma tonåring körning under ett tillstånd. Tonåringar måste ha ett körtillstånd under minst sex månader innan de ansöker om ett mellanliggande tillstånd, vilket också medför begränsningar. När du kör under ett körkortstillstånd, ska en tonåring köra 50 timmar, 10 av dem på natten, för att uppfylla ett av villkoren för att en mellanliggande licens. Addera Intermediate Licens
< p> I mellan körtillstånd och en fullfjädrad licens, chaufförer tjänar mellanliggande licenser. Förare kan köra ensamma 05:00 till 10:00 om det åtföljs av en licensierad förare som är minst 21 år gammal, begränsning hissar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145693.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.