Saker de gör du göra på ett körprov

För att få ett giltigt tillstånd körkort, måste du passera statens förarprov. Det finns två delar till körprovet i de flesta stater: En skriftlig del och en drivande /kompetenstest. För att få din licens måste du kunna fylla i och skicka båda provningarna. Vad du kan vänta en skriftlig förarprov

Du kommer att krävas för att klara det skriftliga körkort innan du kan börja kompetenstest, i de flesta fall. Det skriftliga testet är utformat för att testa dina grundläggande körning kunskaper. Du kan förvänta dig att behöva identifiera betydelsen av olika vägmärken och demonstrera en rimlig kunskap om grundläggande trafikregler, t.ex. när du tillåts passera. Skriftliga prov kan även omfatta en förteckning över de scenarier och kräver att du väljer det rätta sättet att hantera den presenterade situationen.
Pre-Trip Inspection

Vissa stater kräver att du genomföra en pre-trip kontroll eller utvärdering av din testning fordonet innan du kan utföra de drivande delarna av testet. Du förväntas kontrollera däck, belysning, vindrutetorkare, blinkers och speglar, samt allmänt se till att fordonet är i fullt fungerande skick innan du kör den.
Stängt Course Skills Test

En sluten kurs färdigheter test är den del av förarprovet där förarna förväntas uppvisa en grundläggande förmåga att utföra specifika manövrar i fordonet. Dessa manövrar varierar enligt stat, men normalt ingår grundläggande raka parkering, utför en två-eller trepunkts tur rakt uppbackning och grundläggande start och stopp. Vissa stater kan kräva fickparkering, liksom.
Road Test

Vissa stater kräver att blivande förare att faktiskt köra på vägarna. Poängen med detta är att se till att den enskilde kan styra en bil i normala körsituationer. Du kommer att förväntas följa alla trafikregler, ordentlig uppmärksamhet på vägarna, använda dina signaler och behålla kontrollen över fordonet vid alla tidpunkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145855.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.