Kentucky Körkortsprogram Rules

Lära sig att köra är en spännande tid i en ung människas liv. I delstaten Kentucky, ungdomar börjar resan att få sina körkort genom att få en förare, eller elevens, tillstånd. Medan processen att få ett tillstånd kan verka lite skrämmande i början, unga förare behöver bara följa nödvändiga procedurer steg för steg. Ålder Krav

Kentucky, måste föraren vara 16 år gammal för att vara berättigad till ett körkortstillstånd. En förare som inte är 16 kommer inte att tillåtas att ta nödvändiga prov, som hålls på DMV kontor. En snabb titt på din stater DMV webbplats kommer att låta dig veta var närmaste DMV kontoret är.
Tentamen
DMV kräver att alla förare att passera en skriftlig tentamen. p Alla sökande måste klara ett skriftligt prov för att få sina tillstånd. Testet har frågor om trafikskyltar, lagar trafik och säker körning. En sökande som misslyckas med att klara testet kan inte göra om testet på samma dag och måste betala testa avgiften igen på omtentamen.
The Vision Test
Drivrutiner måste passera en vision test innan att få sina tillstånd.

Förmågan att se är naturligtvis av avgörande betydelse vid körning. Kentucky tillåta den sökande måste klara ett syntest.
Nödvändiga pappersarbetet
Bring alla nödvändiga dokument.

Kentucky DMV kräver dem som hoppas att få sin elevens tillstånd att föra flera dokument. Dessa inkluderar en social trygghet kort, personbevis, skriftligt medgivande från förälder eller vårdnadshavare, och bevis om uppehållstillstånd. Tillståndet kostar $ 12.
Reglerna När du har ditt tillstånd

När en förare har sitt körkortstillstånd, finns det flera begränsningar hon måste följa när man kör. I Kentucky, måste en förare med tillstånd åtföljas av en förare minst 21 år rida i framsätet. Medan unga familjemedlemmar kan vara passagerare, kan en ung förare har inte mer än en icke-närstående passagerare under 20 år i bilen. Tonåringar under 18 år är inte tillåtna att köra från midnatt till 06:00 Permit förare måste fylla minst 60 timmars övningskörning (inklusive 10 timmar på natten) och måste hålla sina tillstånd under minst 180 dagar om de är under 21 år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145574.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.