Skaffa ett körkort i Arizona

Arizona körkort är giltigt fram till 65 års ålder, dock skall foto och synundersökningar uppdateras var 12 år. Out-of-state förare får inte åläggas att vidta de skriftliga och väg test om de är över 18 år gammal och visa sina out-of-state körkort när de ansöker om ett Arizona licens. Skaffa en Arizona licens genom att följa dessa steg. Saker du behöver
Korrekt Vehicle dokumentation
i gott mekaniskt skick
Verifiering av försäkring
Arizona Körkort Manuell
Social Security Number
Fordon med giltiga flikar
Visa fler instruktioner
1

inhämta och studera en Arizona Manuell Körkort som finns på din lokala motorfordon division kontor. Handböcker kan inte postas, men kan laddas ner från Arizona Department of Transportation webbplats.
2

Ansök om din licens personligen vid ett motorfordon division kontor. Platser och öppettider finns på framsidan av handboken, eller ring 800-251-5866.
3

Bring ordentlig dokumentation. För lämpliga former och typer av dokumentation, hänvisa till Arizona Körkort Manual. Bevis på ansvarsförsäkring krävs också om tar ett körprov.
4

in de avgifter som krävs med ansökan. Avgiften ger dig tre försök för att klara provet inom en 12-månadersperiod.
5

Pass alla nödvändiga undersökningar. Det finns tre tester: a synundersökning, ett skriftligt prov och ett körprov. Du får inte åläggas att vidta alla tre tester.
6

uppfyller alla krav och få en Arizona körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145088.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.