State of Michigan trafikreglerna

Trafik lagar är utformade för att ge säkerhet för bilister i någon stat. Lagar varierar mellan stater och varje stat har något olika lagar angående trafik och vad som händer när lagar bryts. Michigan State förarhandbok ger information om hur man kör och vilka drivrutiner behöver veta om olika situationer. Bortom detaljer om körning i staten, det finns lagar om oegentligheter och olagliga handlingar under körning. Att känna lagarna förhindrar oavsiktligt bryta lagar statliga trafik. Dricka alkohol och bilkörning

rattfylleri är mot lagen i Michigan. Termen berusade innebär att föraren har en halt alkohol i blodet på 0,08 eller mer på ett utandningsprov. Staten Michigan lagar förändras om berusning och från den 1 oktober 2013 kommer lagen att överväga en halt alkohol i blodet på 0,10 eller mer berusad i stället för 0,08. Bredvid den specifika promillehalt, om föraren har någon alkohol i hans system och kör vårdslöst eller oansvarigt, anses han berusad även om alkoholhalten i blodet är lägre än lagligt tillåtna nivåer. Addera Wear bilbälte

staten Michigan har säkerhetsbälten lagar. Vem som helst inuti ett fordon med säkerhetsbälten krävs för att bära av säkerhetsbältet under i fordonet. I bilar som inte har säkerhetsbälten, såsom en buss eller motorcykel, som passagerare inte behöver använda bilbälte och dessa anses undantag från regeln. Barn under 4 år måste sitta i en lämplig bilbarnstol. Barn i åldrarna 4 och 8 eller de kortare än 4 fot 9 inches måste ha en lämplig fasthållningsanordning för sin längd.
Olyckor

När ett olycka inträffar måste föraren stanna bilen, gå ut och stanna kvar på scenen tills polisen anländer, ta uttalanden och gör att föraren kan lämna. Köra iväg utan att tala med polisen är ett brott mot lagen i Michigan och anses vara en hit-and-run situation.
Hastighetsgräns

Hastighetsbegränsning tecken postat på gator och större vägar med jämna mellanrum. Någon som kör på en Michigan väg eller gata måste uppmärksamma tecken och bör inte överskrida skyltad hastighet. Vid körning i affärer, skola eller andra offentliga utrymmen stad, sätter staten Michigan gränsen vid 25 km /h om inte skyltad hastighet är lägre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145617.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.