Hur får jag en South Carolina Körkortsprogram?

Innan du kan börja köra ett motorfordon i South Carolina, eller någon stat för den delen, måste du skaffa en förares tillstånd, känd i South Carolina som en nybörjare tillstånd. Varje stat har olika lagar om hur gammal du måste vara innan du kan vidta nödvändiga prov för att få ditt nybörjare tillstånd. I South Carolina, måste du vara minst 15 år gammal innan du kan ta dessa prov. När du får din nybörjare tillstånd, kommer du att få driva en personbil så länge du har en erfaren, licensierad förare i bilen med dig. Instruktioner
1

Gå till din lokala South Carolina Department of Motor Vehicles, eller DMV, kontor. Det är där du kommer att ta nödvändiga prov för din nybörjare tillstånd. Du kanske vill ringa i förväg för att schemalägga tentor.
2

Ta nödvändigt material med dig när du tar din examen. Du behöver ditt Social Security-kort, födelsebevis och försäkring information, samt ett dokument som ger bevis på bostad, t.ex. ett brev från din skola skickas till din hemadress.
3

Fråga din målsman att komma med dig till DMV om du är under 18 år gammal. Hon kommer att behöva underteckna din ansökan så snart du klarar proven. Om du är 18 eller äldre, behöver du inte en förälder eller vårdnadshavare med dig.
4

Slutför kunskapstest för att få ditt nybörjare tillstånd. Detta kommer att testa dina kunskaper om South Carolina köra lagar.
5

Pass ett syntest. DMV kommer att ge dig en vision test för att se till att du kan se saker som trafikskyltar tydligt. Om du bär glasögon eller kontaktlinser, se till att du har dem med dig för att ta din vision test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145562.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.