Hur tar jag en Learning Permit Test

I allmänhet, för att beviljas ett lärande tillstånd att övningsköra en bil under övervakning, måste du skicka ett skriftligt kunskapstest utifrån statens drivrutinen manuellt. Manualen omfattar allmän information och råd för säker körning, särskilda regler av vägen och krav som bär ansvarsförsäkring på din bil. Saker du behöver: Din statens drivrutin-reglering Proof manuell
av din ålder och identitet pennor
(om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Leta upp din statens drivrutin licensiering program på nätet. Tillståndsmyndigheten har olika namn i olika länder, till exempel Department of Motor Vehicles, Motor Vehicle Agency eller kansli för motorfordon. Om du vet var ett körkort kontor, kan du gå dit och be om information om att ansöka om tillstånd.
2

Hitta din statens nätet drivrutin handbok eller på licensiering kontoret. Den tryckta versionen är oftast gratis, och kan vara det mest användbara, som ni kan läsa medan du rider med andra förare och göra anteckningar för att hjälpa dig studera. New Jersey: s manual är mer än 200 sidor lång, men den del du behöver mest på vägen, "säker körning Regelverk," är bara ca 20 sidor. Montana handbok har färre än 100 sidor, men återigen de kapitel du ska hänvisa till de flesta tar ca 20 sidor.
3

Läs manualen igenom noggrant och markera sidor du behöver för att studera eller forskning ytterligare. Beakta en erfaren förare och notera hur hon tillämpar de regler som du har läst om. Läs varje vägmärke för en stund och testa dig själv för att se till att du vet vad de betyder.
4

Titta i manualen eller på licens-byråns webbplats för praxis tester. Montana har en frågesport i slutet av varje kapitel i handboken, och New Jersey erbjuder en online, automatiskt gjorde praktiken test av 20 frågor, det verkliga testet har 50 frågor
5

Gå till licensiering. kontor med allt material på webbplatsen eller manuella säger att du kommer att behöva. Detta inkluderar vanligtvis bevis på din identitet, ålder och adress, till exempel din födelseattest eller pass och mail från någon officiell källa som är adresserad till dig. Vissa stater ger kunskapstest på datorer, men andra kommer att kräva att du ska ta med en penna. Ta med två eller tre. Du kommer antagligen också att behöva passera ett syntest, så ta med dina glasögon om du kommer att bära dem att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145695.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.