Problem med fjärrkontroller bilnyckel

Bilnyckelminne fjärrkontroller använder radiovågor för att tillåta dig att låsa och låsa din bil från ett avstånd. Även om dessa enheter är mycket effektiva och hjälpsamma i vissa situationer, kan de skapa problem också. Problemen beror ofta på tillståndet och utformningen av den avlägsna nyckeln och dess användning. Batteritiden

Bilnyckelminne fjärrkontroller använder batterier för att fungera och kan låsa dig ur din bil på grund av en plan eller döende batteri. Medan vissa bilnyckel fjärrkontroller använda batteriet endast när du trycker på knappen, andra är känsliga och kommer att använda batteriet för att försöka låsa eller låsa upp bilen om något svävar eller något att trycka på knappen. Detta kan inträffa om bilnyckeln fjärrkontrollen är i en handväska eller ficka.
Villkor Knappar
viktiga

Bil fjärrkontroller kan sluta fungera om knapparna inte är i gott skick . Slitna knappar får inte tjäna sitt syfte att skicka signalerna från fjärrkontrollen till bilen, hindrar bilen från att låsa upp.
Sensitive Fjärrkontroller

Som nämnts ovan , kan batteriet tömmas om fjärrkontrollen tangenter trycks när bilnyckeln fjärrkontrollen lagras i en handväska eller byxficka. Vissa bilnyckel fjärrkontroller är så känslig att du inte behöver trycka på avtryckaren helt för att sända signaler till bilen. Om du är inom ett visst avstånd från bilen, kan enheten låsa upp din bil när du har låst den och gick därifrån.
Radiostörningar

Radio signaler kan störa med din bil nyckel fjärrkontroll, om en hel del radiofrekvenser är i bruk i området där bilen är parkerad, och du kanske inte kan låsa upp bilen på avstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145591.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.