Hur du justerar en S2000 Sidobackspeglar

Honda S2000, som är en sportig, tvåsitsig roadster, är utrustad som standard med elektriska speglar från sidan. Det är viktigt att justera förarsidan och passagerarsidan speglar därför att maximera synligheten runt fordonet. Speglarna i S2000 bör justeras endast genom att använda kontrollerna på förarsidans dörr eftersom manuellt trycka sido backspeglar runt kan skada dem. I några få enkla steg kan du ha både sido backspeglar justeras ordentligt. När speglarna är anpassade till förarens preferenser, kör denna sportiga bil runt kommer att vara mycket säkrare. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset för S2000, som ligger på höger sida av rattstången. Vrid nyckeln medurs för att aktivera de elektroniska kontroller. Om gjort rätt, kommer den rev limiter på instrumentbrädan stiga upp och falla tillbaka ner. Vrida nyckeln startar inte S2000 motor, men kommer att ge tillgång till bilens elektroniska system.
2

Leta kontrollerna på sidan för backspeglarna på förardörren, som består av en svart switch som betecknar vilken spegeln håller på att justeras och en svart cirkulär dyna som används för att justera spegeln till förarens önskemål. Spegeln kontrollerna kommer att vara direkt under fönstret kontrollerna.
3

Sitt i S2000 som om du körde justera spegeln ordentligt. Med dörren stängd, skjuta in det lilla svarta omkopplaren åt höger med vänster hand tills du hör ett enda subtil klick. Detta gör att förarsidan spegel som ska justeras. Titta på spegeln samtidigt som du trycker på topp, botten, vänster eller höger sida av rund pad att justera spegeln. Speglarna ställs in så att en fjärdedel av S2000-dörren kan ses och tre fjärdedelar av vägen kan vara synlig. Skjut den lilla svarta knappen till vänster
4

tills du hör två subtila klickar. Första klicket kommer att positionera växeln till neutralläge, vilket bara inaktiverar spegeln förmåga att justeras, medan det andra klicket gör det möjligt för passageraren sidospegel förmåga att justeras. Titta på passagerarsidan backspegeln samtidigt som du trycker på topp, botten, vänster eller höger sida av rund pad som gjort förut med förarsidan spegel. Ställ spegeln på samma sätt som görs för förarsidan.
5

Klicka den svarta strömbrytaren en gång till höger. Den svarta brytaren då kommer att vara i mittläget, frigörande kontrollerna till sidospeglar view. Detta kommer att förhindra speglarna från att justeras misstag under körning eller rengöring av S2000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145757.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.