Hur Pass en provkörning i New York

Förvärva ett körkort är en övergångsrit för tonåringar och vuxna i alla åldrar. Varje stat har olika regler och krav för att få ett körkort, men ett steg är konsekvent: Blivande förare måste passera en provkörning som sista steg. Den New York State road test är vanligtvis utmanande, men med övning och rätt dokument, kommer du att kunna passera den första eller andra gången. Saker du behöver
körkortstillstånd
MV-278 pre-licensiering formulär kursintyg eller MV-285 förarutbildning intygsblankett
bil med ett giltigt registreringsnummer
penna
Papper

Visa fler instruktioner
1

övningsköra väl innan schemaläggning provkörningen. Den New York State Department of Motor Vehicles rekommenderar blivande förare arbetet körskicklighet under dagen och på natten samt i tung trafik. Om du är under 18 år, måste du ha minst 50 timmars körning erfarenhet som har övervakas av en vuxen.
2

Ring New York State DMV telefon provkörningen automatiserade system att schemalägga testet. Du kan också schemalägga nätet direkt på DMV hemsida. Du kommer att behöva din elev tillåta händig liksom MV-278 pre-licensiering kursintyg formulär eller MV-285 förarutbildning certifikat formulär. Om du schemalägger via telefon, se till att du har penna och papper för att skriva ner datum, tid och vägbeskrivning till mätplatsen. New York State skickar inte ut bekräftelser via mail. Avgiften för schemaläggning vägen testet är $ 10.
3

Granska broschyr, "Road Test Tips," för att hjälpa till att förbereda dig för det stora testet. Broschyren innehåller ett antal drivande tips.
4

Ankomst på mätplatsen minst 30 minuter för tidigt. Om du är sent, får anläggningen inte har tid att lägga dig tillbaka in i dagens schema. Se till att du tar med din körkortstillstånd för identifiering och antingen MV-278 eller MV-285 formulär.
5

Spänn fast säkerhetsbältet innan du sätter nycklarna i tändningslåset. Många människor missar detta steg och dockade värdefulla poäng från deras poäng.
6

Slappna av och ta din tid. Du kommer att bli ombedd att utföra en T-svängen och att fickparkera. Granskaren kommer också att kräva dig att köra i tung trafik och utföra svängar i korsningar med både trafikljus och stoppskyltar. Se till att du följer alla hastighetsgränser.
7

Tacka examinator oavsett om du godkänd eller underkänd. Om du klarar provet får du ett tillfälligt tillstånd som dagen. Om du misslyckas kommer du att ha möjlighet att ta testet igen när som helst innan ditt körkortstillstånd går ut. Alla ytterligare provkörningen kommer att kosta $ 40.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145346.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.