Hur får man en körkortstillstånd

De flesta amerikanska tonåringar räknar dagarna tills de når en ålder kravet att få sin körkortstillstånd. Medelåldern Kravet är 15 år gammal, men detta krav varierar från staten. För många tonåringar, innebär ett körkortstillstånd mer frihet och fritid. För andra är det ett sätt att träffa nya vänner och /eller deras betydande andra. Oavsett motiven är för att få ett körkortstillstånd, finns det flera saker att tonåringar måste veta. Saker du behöver
Legitimation och social trygghet kort Glasögon
eller kontakter, om du behöver dem, att ta visionen Waiver testet
från förarens utbildning lärare eller bekräftelse sida som säger att du klarat det på nätet Testet
Visa fler instruktioner
1

Det vanligaste sättet att få ett körkortstillstånd är att anmäla dig till en förarens utbildning klass på din high school. Klassen brukar delas upp i två delar. Det är en del undervisning i trafikregler och vägmärken och en del lektioner körning. Efter avslutad kurs kommer du att få ett undantag eller en drivrutin Utbildning Student Certificate of tillägg, om att du klarat 20 timmars körning

Obs:. Du kan också ta en fyra timmars Traffic Law and Substance Missbruk Utbildning kurs och passerar den online-test som mäter dina kunskaper om trafikregler och vägmärken. Du kommer att bli ombedd att skriva ut en bekräftelse sida och betala en avgift, som i genomsnitt $ 70.
2

Du kan antingen boka tid eller gå till Department of Motor Vehicle (DMV) som en walk- in för att få ditt körkortstillstånd. Ta ett nummer när du anländer så att du kan boka en plats i linje. Du kommer att bli tillfrågad om legitimation. Ditt pass eller födelseattest räknas som bevis för identifiering eftersom de båda innehåller ditt födelsedatum. Du måste också ta med ditt Social Security-kort.
3

Du kommer att bli ombedd att underteckna och betala avgiften för ditt körkortstillstånd, som varierar från staten och är vanligtvis $ 10. Din förälder kommer också att ombes att underteckna. Du kommer att bli ombedd att ta ett syntest, och en anställd kan ta din bild.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145165.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.