Hur får ditt tillstånd med dina föräldrar lära dig hur man kör

Tjänar ett körkortstillstånd är ett nödvändigt steg att nya förare måste ta för att få ett giltigt körkort . Även om processen varierar från stat till stat , grunderna är desamma . Granskning din statens trafikreglerna och slutföra ett skriftligt förarens prov är viktiga komponenter för att säkra ditt tillstånd . Förberedelse går långt i att hjälpa dig att klara din examen så att du säkert kan övningsköra med en licensierad förälder i bilen . Instruktioner
1

Hitta din lokala Department of Motor Vehicles hemsida genom att klicka på länken i " Resurser" och välja ditt tillstånd . Bläddra i " nya drivrutiner " avsnittet som varje stat har olika krav för att tjäna ett körkortstillstånd .
2

Begär en förarens handbok från DMV . Läs boken , så registrera dig för en början förarens kurs via din skola eller på nätet från DMV : s hemsida . Slutför en praxis test när du känner att du har lärt dig det material
3

Skaffa bevis om uppehållstillstånd - . Federal post adresserad specifikt till dig - och ditt Social Security -kort , sedan boka tid på din lokala DMV . Presentera din information och göra testet för att få ditt körkortstillstånd .
4

Schema tid med en förälder att köra i dagsljus . Övningsköra på en regelbunden basis , ofta granska din handbok för korrekt körning etikett .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145634.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.