Hur hitta en praxis test för drivrutiner redo att ta deras Learner

Skaffa ett körkortstillstånd är ett stort steg mot att få ett körkort. Du måste klara ett prov för att få ett körkortstillstånd. Ett körkortstillstånd tillåter en individ att lära sig att köra. Även reglerna varierar från land till land, de flesta stater kräver innehavare av elevens tillstånd att ha en fullt licensierad förare i fordonet vid alla tidpunkter under inlärningsprocessen. Minimiåldern för att ta elevens varierar tillstånd testar mellan 15 och 17, beroende på läget. Instruktioner
1

Kontakta den lokala DMV (Department of Motor Vehicles). Som administrerar av testet för körkortstillstånd, ska den lokala DMV vara din första kontaktpunkt. Du hittar telefonnumret till den lokala DMV i de blå sidorna i din telefonbok eller genom att utföra en sökning på Internet för "Department of Motor Vehicles" tillsammans med namnet på ditt tillstånd. De flesta DMV kontor har övningsprov och studiehandledningar tillgängliga för körkortstillstånd undersökning.
2

Besök webbplatsen för den lokala DMV. Många DMV webbplatser har elevens tester tillstånds praxis och studiehandledningar tillgängliga på nätet.
3

Kontakta förarens utbildning avdelning av en high school. Många förarens utbildning avdelningar har studiehandledningar, praktik elevens tester tillstånd eller gammal elevens tester tillstånd som kan användas för att förbereda sig för testet.
4

Registrera dig för en körskola. Körskolor brukar ha en nära relation med DMV. Förutom att lära dig hur man kör, många körskolor har lärare som kommer att förbereda och följa dig till DMV för att ta körkortstillstånd test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145618.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.