Hur få ett körkort i Dubai

Om du är över 18 år och du vill köra i Dubai, måste du ha en licens. Men innan du gör det, det finns två hinder du behöver för att klara: du kan behöva månader av förare utbildning och du behöver en ingen invändning certifikat från din arbetsgivare. Det ingen invändning certifikat skapades för att skära ned på antalet förare i Dubai. Det innebär i princip att din arbetsgivare inte invända mot att du behöver en licens. Utbetalningen i att få ett körkort i Dubai är att du kommer att kunna se denna vackra stad med bil. Saker du behöver
Körkort passansökan
(original och kopia) med residence stamp
Ingen invändning Certifikat
Arbetsgivare pass
8 pass storlek bilder
Cash

Visa fler instruktioner
1

Välj din körskola. I september 2009 finns det fem drivande institut i Dubai. Fördelen med att arbeta med en större skola är att den har en egen anläggning ögat provning och skriva --- båda som du behöver för att få din licens.
2

Fyll förarens licensansökan. Din körning institutet ska ge detta till dig. Tillsammans med ansökan, behöver du fyra pass stora bilder, din ursprungliga pass, en kopia av första sidan och sidorna visum i ditt pass och en några invändningar intyg från din arbetsgivare. Du behöver även en kopia av din arbetsgivares pass eller deras handel licens.
3

Har dina dokument skrivs på arabiska. Du måste skicka in dina dokument på arabiska, och de måste vara maskinskriven. Din körning institutet kommer att ha en skriva tjänst du kan använda för detta ändamål.
4

Få en synundersökning hos antingen en optiker eller din körskola. Examinatorn kommer att komplettera och stämpla sin del av ansökan.
5

Skaffa din tillfälliga körkort. Den drivande skola du går tar dina papper och överlämna det till Vägar & Transport Authority (RTA). Efter det kommer du att få ett tillfälligt tillstånd, som är giltigt i ett år och måste alltid transporteras i din träning bilen.
6

Ta körlektioner. Antalet lektioner du behöver beror på din tidigare erfarenhet bakom ratten. Din körning institutet kommer att kunna göra en rekommendation baserat på dina kunskaper.
7

Ta testen. Förarprov i Dubai är förskjutna ut. Först ska du ta garaget och testar parkering, sedan signalen testet och slutligen körprov. Du kommer att krävas för att ta två passfoton till både signal-och körprov. Skaffa din permanent licens
8

. När du har klarat förarprovet, du tar ett foto och din licens kommer att behandlas och ges till dig samma dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145258.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.