Olika trafikmärken

Trafikskyltar bära en enhetlig innebörd i hela landet. Formen och färgen på tecknet kommunicerar typen av tecken, och i vissa fall kommunicerar skyltens mening utan att använda ord på skylten. Stoppskyltar

stoppskyltar är alltid octagons och röd i färgen så att även om föraren inte kan se vad märker pass, kommer hon känna igen den som en stoppskylt.

Railroad Crossing

en järnvägsövergång tecken betecknar skärningspunkten mellan en järnväg och väg och kan vara gated eller ungated. En järnvägsövergång tecken använder alltid ett vitt X skisseras i svart.
Yield Signs

Yield tecken beteckna skärningspunkten mellan två vägar där den andra vägen har förkörsrätt. Yield tecken är alltid röda liksidiga trianglar med spetsen nedåt.
Railroad Advance Varning

en järnväg förskott varningsskylt varnar förarna att de är närmar sig en järnvägsövergång och är alltid betecknas med en gul cirkel.
Hastighetsgräns Tecken

Hastighetsbegränsning tecken betecknar den maximala hastighet som du kan köra på en väg. De är alltid vita rektanglar med vertikala sidan längre än den horisontella sidan.
No-Passing Zone

En gul vimpel betecknar ett nej passerar zon, vilket är vanligt på tvåradiga motorvägar. Du får inte gå in i den motsatta riktningen av trafikens körfält att passera en bil framför dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145259.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.