Mississippi State Driving Lagar

delstaten Mississippi ligger i centrum av den amerikanska södern, mellan de södra delstaterna Louisiana och Alabama. I Mississippi, är trafikregler och körkort hanteras av statens Department of Public Safety snarare än en dedikerad motorfordon byrå. Mississippi DPS upprätthåller flera lagar som förare i staten måste vara medveten om att undvika en stämning och stanna säkert. Hastighetsgränser

Staten hastighetsgränsen i Mississippi är 65 miles per timme. Föraren måste följa denna hastighetsgränsen på alla omarkerade flerfiliga vägar under alla förhållanden. I vissa fall kan staten höja hastighetsgränsen till 70 MPH. Detta är vanligt på landsbygden motorvägar, och dessa speciella zoner är markerade med skyltar som anger den ökade hastigheten samt tecken som tyder på en återgång till 65 MPH gränsen. På omärkta bostadsområden vägar, är hastighetsgränsen 25 MPH. Detta avser skolområden och stadsgator. I alla andra fall skall föraren lyda skyltad hastighet. Dessutom kan föraren åberopas för vårdslös körning om de observeras att köra på en osäker hastighet beroende på väder eller vägförhållanden, även om de är i själva verket kör under skyltad hastighet.

Säkerhet Lagar

Mississippi lag kräver att varje fordon att passera en årlig besiktning och visa en giltig inspektion klistermärke. Certifierade auto tekniker i hela staten inspektionen under vilken de leta efter flera saker. Dessa poster inkluderar fungerande huvud, svans och bromsljus, glas som är fritt från sprickor och hinder, däck med tillräckligt mönsterdjup och bromsbelägg som inte är alltför slitna. Förutom att passera inspektion och betala standard $ 5 avgift, måste Mississippi förare också hålla sina fordon, speciellt säkerhetssystem, i gott skick hela tiden. Mississippi lag kräver också användningen av säkerhetsbälten i vissa situationer. Förare samt framsätespassagerare över sju år, måste använda bilbälte när bilen är i rörelse. Standarden bra för ett första brott är $ 25.
Alkoholpolitiken

Mississippi har en nolltolerans för förare under den lagliga dricka åldern av 21. Dessa unga lagöverträdare möter branta böter och kan få ett tillfälligt tillstånd. För vuxna, upprätthåller staten en juridisk gräns på 0,08 procent promillehalt. Förare som har en lägre BAC fortfarande kan åberopas för körning under påverkan (DUI) eller vårdslös körning. Förare som överträffar de 0,08 procent böter tröskel ansikte, fängelse och förlust av licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145377.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.