Colorado körkortstillstånd Lagar

Det finns fyra typer av elevens tillstånd som finns i delstaten Colorado. Från åldersgränser för förarens utbildning regler har varje tillåta sina egna krav för stödberättigande. Om en sökande är 15 eller över 21, krävs tillstånd för att ansöka om ett körkort i delstaten Colorado. Vuxen Instruktion Permit

En vuxen instruktion tillstånd krävs för vuxna 21 år eller äldre som ännu inte har ett körkort. Detta tillstånd krävs innan den sökande får ta en förarens test. Alla sökande måste klara ett skriftligt prov samt en vision examen för att uppnå en vuxen instruktion tillstånd. Som av 2010, finns det en obligatorisk $ 14 avgift för tillståndet. Giltig legitimation krävs. Tillståndet gäller i tre år efter den dag det utfärdades.
Minor Instruktion Permit

För förare 16 till 21 år, är en liten instruktion tillstånd krävs innan du ansöker om ett körkort. Om innehavaren är en minderårig som inte fyllt 18, är en färdig Affidavit av ansvar och förmynderskap (DR2460) krävs också. Minderåriga under 18 år måste också logga 50 timmars körning med en förmyndare eller förarutbildning instruktör, och måste hålla tillståndet under minst 12 månader innan de ansöker om ett körkort. Som av 2010, är ​​avgiften för en instruktion tillstånd $ 14 och giltig legitimation krävs. Liksom vuxna instruktion tillstånd, är det mindre instruktion tillståndet gäller i tre år efter den dag det utfärdades.
Förarens medvetenhet Permit

förarens medvetenhet tillstånd utfärdas till minderåriga åldern 15 år och 6 månader till 16 år. För att få detta tillstånd, måste den sökande lämna in en ifylld Affidavit av ansvar och förmynderskap (DR2460) och visa bevis på att slutföra en fyra timmars förarens medvetenhet program och 30 timmar av ett klassrum studiekurs. Som av 2010, är ​​kostnaden för tillståndet $ 14 och giltig legitimation krävs. Tillståndet gäller i tre år efter den dag det utfärdades.
Förarens utbildning Permit

förarens utbildning utfärdas till minderåriga åldern 15 år till 15 år och 6 månader. För att ansöka, är det nödvändigt att ha en färdig Affidavit av ansvar och förmynderskap (DR2460) och ett bevis på att den sökande har passerat klassrummet delen av en statligt godkänd förarutbildning kurs högst sex månader före. Som av 2010, är ​​kostnaden för tillståndet $ 14 och giltig legitimation krävs. Liksom tidigare tillstånd, är detta tillstånd som gäller i tre år efter den dag det utfärdades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145540.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.