Hur du byter från klass B till klass A CDL

En CDL , eller en kommersiell körkort , kommer i tre olika klasser , klass A , B och C. Klasserna definieras av vikten på fordonet du kör . Att flytta från en klass till en annan , måste du först veta vad du kommer att krävas för att köra . Eftersom klasserna är beroende av vikt , kommer en person som har en klass B CDL inte att kunna köra en traktor med två släp bifogas . Det finns bara ett sätt att ändra din klass B CDL till en klass A CDL . Instruktioner
1

Ring Department of Motor Vehicles ( DMV ) .
2

Ställ upp ett möte för att ta en klass A CDL förarens test.
Sida 3

Fråga avdelningen vilka material du kommer att behöva föra . Ibland kanske du behöver ett brev från din arbetsgivare om att du kan ta testet , ibland finns det avgifter som måste betalas , och i vissa stater är en annan skriftlig tentamen krävs .
4

Study någon material som krävs och få lite tips och råd från andra förare om hur du gör dina svängar och särskilda åtgärder för att ta när du kör en klass A CDL fordon .
5

Gå till DMV och ta ditt test ( s ) . Ibland måste du ta med egen traktor trailer och ibland kommer de att ge en för dig . Se till att du frågar om detta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145347.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.