Hur får man ett amerikanskt körkort som en icke-medborgaren

När du anländer i USA från ett främmande land, måste du ansöka om ett amerikanskt körkort inom tre månader. Detta är inte en lätt task.Here du hittar en steg för steg guide för att erhålla denna Körkort Du behöver
Bil
Utländsk Körkort
Visa fler instruktioner

1

Denna artikel är skriven i New York State. Varje stat kan ha några olika regler för att få en förare license.First sak du behöver göra är att ansöka om ett Social Security Number (SSN) och om du inte kan få en än du måste gå till Social Security Administration att få ett brev att bevisa att du inte är tillåtet att få ett SSN. Än du gå till Department of Motor Vehicles (DMV) med sex poäng för identifiering. Det kan vara du utländska pass (2pt), Din SSN (3PT), Ett bankkort (1pt), en elräkning (1PT), osv. Detta kan vara svårt om du inte har ett SSN, eftersom än du normalt inte har något på ditt namn och du missar de 3 poäng får du för ett SSN. Utan ett SSN är det väldigt svårt att få verktyget är på ditt namn eller försäkringar etc., vilket är mycket svårt att få de sex punkterna i kontrollen.
2

Tja, om du lyckas steg 1. (Jag gjorde efter 8 månader och bara ha 5 poäng, egentligen inte möjligt att få den sjätte punkten ... grrr) än du kan göra det skriftliga provet på DMV. Du kan öva detta online på platsen från DMV och det är särskilt viktigt att du vet allt om droger och alkohol i traffic.If du klarar detta test, då har du din learnerspassersedel.
3

Med dina learnerspassersedel du kan registrera dig på ditt community för fem timmars Drivers Education Course. Mer om alkohol och droger och safety.This är väldigt roligt, eftersom du är där mellan de amerikanska barn som är 16 eller 17 år gammal. Och du kanske har möjlighet kört bil i mer än 15 år ...
4

med certifikatet får du i slutet av förare utbildning kurs, kan du registrera dig online på platsen för den DMV och schemalägga en drivande test.Make säkert någon med en riktig amerikansk körkort kommer du till provplatsen!! Testet i sig är bara 10 minuter. Ett enkelt köra runt shopping mall.And om du passerar detta .... du får ditt körkort per post hemma! Grattis!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145372.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.