Hur vill kolla Harley VIN Numbers

Varje Harley-Davidson motorcykel bär ett unikt chassinumret (VIN), vilket försäkringsbolag och Department of Motor Vehicles använder för att hålla reda på motorcyklar. En VIN används också för att spåra underhållsplaner, garantifordran, påminner och stöld. För motorcyklar byggda mellan 1930 och 1969, tjänar motornummer som VIN. För motorcyklar byggda mellan 1970 och 1980, är ​​siffrorna placerade på ramen och motorn. Endast numret på ramen anses vara den juridiska VIN efter 1969, det kan finnas en annan VIN på motorn om motorn ersattes. En VIN på en Harley förrän 1980 kan vara av varierande längd. Från 1981 och framåt, Harleys har 17-siffriga VIN-nummer. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på Harley och skriva ner det på ett papper
2

Gå till Motoverse:. Harley-Davidson VIN Decoder webbplats (se resurser) om din Harley byggdes 1981 eller senare. Skriv in 17-siffriga Harley VIN i "Ange din Harley VIN-nummer" rutan.
3

Klicka på "Go". Den Motoverse VIN avkodning tjänsten kommer att generera en rapport som beskriver information som bärs av motorcykeln VIN, inklusive modell, motortyp och året som den tillverkades.
4

Gå till Harley-Davidson service Checkup webbplats ( se Resurser). Skriv in din Harley s 17-siffriga VIN och dess ungefärliga körsträcka, och klicka sedan på "Get Checkup" för att se skötselplaner för din motorcykel.
5

Call Harley Davidson på 414-343-4056 om din motorcykel byggdes före 1981. Ge din VIN till kundtjänst så att han kan leta upp information om din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145788.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.