Hur man undervisar en vuxen att köra

Undervisning en vuxen att köra är inte samma upplevelse som att lära en tonåring. Du måste vara beredd att instruera en självförsörjande person som kan känna sig frustrerade bära rollen som student. Om den nya föraren är en familjemedlem eller make, kan läraren /elev förhållande vara ännu mer besvärlig. Om du är redo att möta de utmaningar som ett sådant arrangemang, dessa tips är för dig. Instruktioner
1

Var respektfull. Din elev är sannolikt att vara nervös körning. Dessutom kan han ha tillbringat år känna generad över att det saknas ett körkort. Prata med honom en mot en, som en jämlike. Kom ihåg att du lär en fullvuxen, kapabel vuxen att köra, inte ett barn.
2

Slappna av så mycket du kan. Förbli lugn och gör inga plötsliga rörelser. Nya drivrutiner är nervösa varelser, och det är aldrig klokt att skrämma en nervös person som manövrerar en £ 3000 maskin. Speciellt en maskin du inte kan kontrollera.
3

Håll dina lektioner i en avlägsen plats. Du måste hålla sig borta från vägar och människor. Nybörjare är ofta obekant med funktionerna i fordonet. Medan de får kläm på det, desto färre hinder som de har, desto bättre. En övergiven parkeringsplats eller fält (med ägarens tillstånd, förstås) kan göra utmärkta utbildningsinstitutioner.
4

Practice manövrer med bilen i parken. Lugnt utfärda kommandon såsom "Sväng vänster" och se hur din elev presterar. Instruera henne som behövs. ("Glöm inte att vända på huvudet och titta över den vänstra axeln." "Down är den vänstra signalen är upp rätt".) Kom ihåg att berömma hennes ansträngningar, det är en ödmjuk upplevelse att lära sig att köra som en vuxen.
5

Graduate långsamt och alltid på förarens tempo. Det är en körlektion, inte en tortyrmetod. Som vuxen har din skyddsling har att fatta beslut under ganska lång tid utan hjälp. Ge föraren kontroll över när man ska gå från parkeringsplatser till riktiga vägar.
6

Bring på nya utmaningar i taget. Vuxna flera saker gemensamt. Du måste få din elev ur ett sådant tänkesätt. Som med alla Förarens Ed Naturligtvis måste din student först lära trafikreglerna innan du öva bakom ratten i en kontrollerad plats. När han är klar, är nästa steg grusvägar, sedan natten körning och slutligen motorvägar. Följ en gradvis väg från en färdighet till nästa, alltid garantera en nivå behärskas innan vi går vidare Ha kul
7

.. En avslappnad person kan förstå och behålla mer än en nervös man, och ett gott sinne för humor kan göra körlektioner roligare för er båda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145098.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.