Parkering tecken Regler

I de flesta delar av världen, parkering på offentliga platser regleras på något sätt. Städer i synnerhet måste utarbeta och upprätthålla en parkeringsplats politik som garanterar allmän säkerhet, hygien och bekvämlighet för bilister. Eftersom parkering kränkningar kan bära dryga böter (eller, i vissa fall, beslagtagna fordon eller kriminellt åtal), förstå de olika typer av parkering skyltar är viktigt för alla som planerar att lämna sitt fordon i ett offentligt rum. Ingen parkering Zones

Många av de mest stränga straff gäller bilar parkerade i Inga Parkering zoner. Dessa inkluderar områden där utryckningsfordon kan behöva utrymme att manövrera, t.ex. i närheten av sjukhus, hus eld och polisstationer. Brandposter är en av de vanligaste områdena ingen parkering, förekommer i alla typer av grannskap. Handikapparkeringsrutor kan betecknas som Ingen parkering på alla fordon som inte uppvisar vederbörligt tillstånd i form av ett klistermärke eller tag.No tecken Parkering kan tyda vissa timmar under vilken parkering är förbjuden eller ange att ingen parkering är tillåten när som helst. Dessutom kan vissa av dessa zoner skilja Ingen parkering och No Standing. Parkering definieras som lämnar ett fordon obebodda under en längre tid. Stående, å andra sidan, hänvisar till ett fordon där en operatör kvarstår, där de kommer att finnas tillgängliga för att flytta fordonet snabbt om det behövs.
Parkeringsautomater

De flesta städer använder parkeringsautomater ta betalt för korttidsparkering, antingen på gatorna eller på parkeringsplatser. Parkeringsautomater åtföljs vanligen av någon form av skyltning anger de parkeringsavgifter, vad den maximala tid är att ett fordon får vara parkerat på en mätare och under vilka tider uppmätt parkering är enforced.Parking meter skyltar bör läsas noggrant, eftersom det är oftast variationer bland meter politik inte bara från stad till stad, men ofta inom en enskild stad eller stadsdel. I allmänhet kommer mer önskvärda parkeringsplatser har mätare med högre eller kortare löptider max. Övernattning parkering är i allmänhet inte mäts, men vissa områden där mätare finns tillgängliga kan också klassificeras som Ingen parkering eller inga stående zoner under vissa timmar.
Alternate Side Parkering

Många bostäder och kommersiella distrikt har skyltar som begränsar parkering under vissa dagar, tider på dygnet eller veckor. Kända som Alternate Side parkering, till dessa kraft fordonsförare lämnar ena sidan av en gata utan parkerade fordon vid vissa tider. Detta kan vara användbart för gaturenhållning, är snöröjning, sophämtning eller helt enkelt för att motverka parkering av övergivna eller icke-operativa vehicles.Alternate förordningar sida parkering vanligtvis kraftigt verkställas, eftersom det är lätt för parkering myndigheter för att se om fordon är parkerade olagligt . Böter kan vara mindre i dessa fall, men att förebygga civila tjänster kan vara av lika stor betydelse för invånarna i en stadsdel.
Permit Parkering

I vissa bostadsområden , är dagtid eller natten parkering regleras genom användning av tillstånd. Detta görs vanligtvis för att säkerställa riklig parkering för de boende. Tillstånd parkering åtföljs ofta av allmän parkering under vissa tider med skyltar för att indikera när parkering är eller är inte begränsat för att tillåta innehavare. Vissa städer betalt invånare för tillstånd som tillåter dem att parkera på stadens gator, medan andra utfärdar tillstånd till invånarna automatiskt. I båda fallen, är tillstånd parkering gemensam för välbärgade stadsdelar som är starkt trafikerade och därför är tillstånd parkering är en av de mest komplexa (och ofta kränks) parkering tecken i use.Handicapped parkering annan form av tillstånd parkering som kan kräva vissa utrymmen på parkeringsplatser eller på gator som ska reserveras för särskilt godkända drivrutiner. Andra begränsningar, såsom skyltar som begränsar parkering till kunderna av ett visst företag, ibland är bindande enligt stadens förordningar, men kan faktiskt hänvisa till någon verklig rättslig påföljd.
Parkeringsplatser och garage

flesta kommunala och kommersiella parkeringsplatser och strukturer regleras genom skyltning samt. Dessa tecken kan lista parkeringsavgifter, förbjuda natten eller långtidsparkering eller ange vilka företag tillåter sina kunder att parkera i särskilda utrymmen. Inom ett visst parti eller garage, kan ytterligare föreskrifter postas. Dessa inkluderar utrymmen reserverade för handikappade förare och utrymmen som reserverats för kompakta cars.Since många partier och garage är självständigt ägda och drivs, till skillnad från majoriteten av allmänna vägar, får verkställighet vara mer klipper och bogsering av felparkerade bilar vanligare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145211.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.