Typer av körkort

Den körkort är ett delstatsregeringen-förutsatt identifiering ges till certifierade drivrutiner. Utan en, är det olagligt för privatpersoner att köra ett motorfordon på någon township, stad, stat eller statlig väg. Licenser innehåller personlig information för att korrekt identifiera föraren, samt ett fotografi. Eftersom det finns olika typer av motordrivna fordon, är det rimligt att det skulle finnas olika typer av licenser för att driva dem. Alla är lika, men det finns några tydliga skillnader. Personbilar
p Detta är den vanligaste formen av körkort i staterna. Denna typ bevisar tillstånd att lagligt köra bilar, lastbilar pickup, skåpbilar, terrängbilar och mindre campare. Alla stater har varianter av personbilar licenser för förare under 18 år som begränsar antalet passagerare dessa drivrutiner kan bära, eller upprätta ett utegångsförbud som har verkställas om inga vuxna är närvarande i fordonet. Stilistiskt, dessa licenser är olika, inklusive alternativt färgade bild bakgrunder eller en annan orientering till själva licensen att göra dem lätta att känna igen.
Motorcykel

Dessa är specialitet givna licenser till förare av motorcyklar på slutförandet av säker körning undersökningar. Dessa licenser är inte nödvändiga för mopeder eller skotrar, men genomförs för alla andra motordrivna tvåhjuliga fordon. De flesta stater tillåter licensierade förare av bilar att hoppa en skriftlig tentamen, synundersökning och andra åtaganden till att få ett motorcykelkörkort så länge de kan visa kompetens för drift under ett körprov.
Chaufför

En chaufför licens krävs av alla förare av taxi, limousiner och animaliska lastbilar livré. Om en licensierad passagerar-fordonsföraren vill konvertera till en chaufför licens, är ett körprov ofta inte behövs, men ett skriftligt test används för att säkerställa korrekt framförande regler förstås. Livré förare är ansvarig för att ta både skriftligt och körning tentor på grund av utformningen av den levande gods.
Kommersiella

kommersiella licenser, allmänt känd som CDL, omfattar stora passagerare bussar, skolbussar, långtradare, stora husbilar och allt transporterar farligt avfall eller material. Kommersiella licenser har sina egna krav på undersökningar och förarprov, och det är nödvändigt för blivande förare att redan inneha en licens personbil.
Identification Cards

grund av användningen av körkort som former av identifiering, alla stater erbjuder identitetskort från samma utrikesdepartementet som beviljar licenser. Dessa tillåter icke-förare och äldre att ha samma nytta av enkel identifiering som sin körning motsvarigheter. De är oftast liknande konstruktion med uppenbara branding förändringar för att göra dem lätt identifierbara över licenser. De innehåller ofta samma information som licenser, men är inte lagligt för körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145264.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.