Hur man kör en bil med Aspergers syndrom

Aspergers syndrom, eller AS, inte begränsar en persons förmåga att köra i alla fall. Det är ett spektrum störning, så att förmågan att köra säkert måste bedömas på individuell basis. Personer med AS måste följa vissa riktlinjer för att köra bil. Instruktioner
1

ihop en grupp av personal såsom föräldrar, en psykolog eller skolpsykolog, en förare utbildning instruktör och andra att diskutera huruvida personen med AS är kapabel att köra bil. Bedöm hennes visuella /motor arbetsuppgifter, hur lätt hon blir distraherade och övergripande motorik.
2

Ansök om körkort vid normala lagliga åldern, men se till att sätta ner AS om tillämpningen vid DMV. Det är mot lagen att inte förklara detta på ansökan, men det kommer inte diskvalificera människor för att få en licens.
3

Ta körlektioner med en förare utbildning instruktör, men dubbla mängden fysisk övningskörning att verkligen vänja sig reagera på normala körsituationer. Även föra information som kan hjälpa instruktören att anpassa strategier för att hjälpa en person med AS förstår bättre. Ta regelbundna pauser under denna tid, begära att informationen delas upp i små delar och be instruktören att använda fysiska signaler för att hjälpa till med uppskattning hastighet och avstånd.
4

Fortsätt att träna med någon som känner till göra det mer bekvämt för personen med AS. Simulera situationer i en tom parkeringsplats som kräver undvikande styrning, akut bryta och distraktioner som högljudd musik, vatten på vindrutan och fotgängare tills förarens bekväm.
5

Kör längs välbekanta vägar så ofta som möjligt. Nya linjer och inte veta var de ska kan lätt distrahera och störa någon med AS.
6

Behåll lugnet när andra förare bryter mot trafikreglerna och vara redo för när de gör det. Människor med följer som regler av vägen och skyltar konkret ibland till ett fel. Förutse åtgärder från andra bilar genom att observera deras beteende - det viktigaste att uppmärksamma är andra bilar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145126.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.