Hur får man en Körkortsprogram

Komma bakom ratten i en bil eller lastbil och kör till din destination är ett privilegium som intjänas genom att först få en förares tillstånd. Detta dokument ger den blivande föraren att öva och lära sig rätt sätt att framföra ett fordon. Varje statens körtillstånd reglerna skiljer sig, men här är allmänna steg för hur man får en förares tillstånd. Saker du behöver
Förarens utbildning manual
Visa fler instruktioner
ålderskrav
1

Känn din statens ålderskrav för att erhålla en förares tillstånd. I USA, tonåringar i åldrarna 14 och 18 är berättigade till ett tillstånd.
2

Skaffa en förares utbildning handbok för ditt tillstånd. Dessa handböcker kan hämtas från lokala avdelningar motorfordon eller online. Förarens utbildning manual
3

Study. Manualen granskar de allmänna bestämmelserna i körning och säkerhet. Denna information är avsedd att förbereda föraren-till-vara att lära sig att köra bil.
4

Ta Körkortsprogram test hos din lokala avdelningen av motorfordon. Testet administreras i två olika former --- skriftliga och online. Du bör ha en uppfattning om vilka formulär som fungerar bäst för dig innan du anländer till motorfordon avdelning så att du kan gå igenom raden snabbt.
5

Ha en förares utbildningsplan uppradade innan du slutför förarens tillåta test. Även om du inte är skyldiga att övningsköra för ett visst antal timmar, kommer du nå ditt mål snabbare om du har en plan för hur man får denna upplevelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145212.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.