Hur får ditt körtillstånd i Texas

I Texas alla sökande, oavsett ålder, måste uppfylla vissa krav för att få sin körtillstånd. Fyllt 15 eller 16 innebär möjligen att ha friheten att köra. Övriga åldersgrupper har olika behörighetskrav för att uppfylla innan de kan njuta av privilegiet att driva ett motorfordon. Se till att studera innan de kommer till Department of Motor Vehicles att ta din tentamen och har all nödvändig dokumentation med dig. Saker du behöver
dokumentation som bekräftar din identitet
Social Security-kort eller Social Security utsaga
Texas fordonets registreringsnummer på alla bilar du äger
ansvarsförsäkring på alla bilar du äger
Ifylld ansökan
Kontanter eller kolla att betala $ 5 avgift
Visa fler instruktioner
Krav
1

fylla i ansökan om ditt tillstånd innan du anländer till DMV. Se till att ha två eller flera stycken av identitetsskapande bekräftar dokumentation och att dessa dokument stämmer exakt. Ha din Texas fordonsregister och bevis på ansvarsförsäkring för alla fordon du äger. Vara redo att ha ditt foto tas, för att få din signatur sätta på filen och skall lämna fingeravtryck. Tillsammans med dokumentation, måste du skicka med vision och skriftliga prov för att få ditt tillstånd. Du måste också ha antingen en check eller kontanter för att betala en $ 5 avgift för ditt tillstånd.
2

Presentera ett intyg om fullgörande av en förare utbildning kurs och en verifiering av inskrivning och närvaro (VEA) från din skola om du är yngre än 18. I stället för förarens utbildning certifikat, kan du presentera en föräldra sanningsförsäkran förarutbildning och rekord av klassrumsundervisning och bakom-ratten utbildning. Istället för VEA, kan du presentera ett brev från en skola administratör som ger samma information.
3

Presentera alla nödvändiga program och dokumentationer för en umbäranden licens (mindre bundna körkort ). Slutför DL-77 MRDL applikation för att bekräfta din behörighet, och erhålla ett tillstånd från föräldrarna signatur när du är vid Department of Motor Vehicles för ditt test. Denna licens, en gång erhållits, måste förnyas vart 60 dagar. Om ett intyg om fullgörande av en förares utbildning Kursen är också in, måste denna licens förnyas årligen istället.
4

Fyll bara de ursprungliga kraven om du är 79 eller äldre. När du är äldre än 85, dock måste du förnya din licens vartannat år.
5

Surrender din giltiga out-of-state eller franska, tyska eller kanadensiska licenser om du överföra din licens. Om du gör det, kommer det skriftliga provet och förarprov inte krävas, men visionen testet kommer. Om din licens har gått ut, kommer du vara tvungen att ta alla tre tentor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145632.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.