Hur får man ett körkort i Texas

Processen för att få ditt körkort i Texas liknar processen i andra stater. Du måste fylla i en ansökan, styrka din identitet, betala en avgift och skicka ett eller flera tester. Veta de krav och åtgärder för att ta i förväg kan spara dig onödiga resor till Texas Department of Public Safety och se till att du inte slösar tid. Instruktioner
1

Fyll en förares utbildning. Om du är under 18 år, med det här programmet är obligatoriskt.
2

Fyll i en ansökan, lämna in dokumentation och betala en avgift. Du måste fylla i en ansökan för att få ditt körkort. Dessutom måste du lämna in handlingar som styrker din identitet, till exempel ett pass, militär-ID och Social Security-kort. Du kommer också att få betala en avgift för ditt körkort. Avgiften bestäms av din nuvarande ålder. Om du äger ett fordon, behöver du även att inreda din registrering och bevis på auto försäkring.
3

Ta visionen examen. För att klara denna tenta, måste du ha en synskärpa av 20/40 i minst ett öga, med eller utan glasögon. Om du inte uppfyller detta krav, kan du kanske få en begränsad licens. Om så är fallet, då du kommer att behöva ha en synskärpa på 20/70 ena ögat med eller utan glasögon.
4

Ta det skriftliga provet. Du kommer att behöva ta det här testet om du är bosatt i Texas och har inte tidigare licensierad att köra. Om du är en ny bosatt i Texas och har ett körkort från en annan stat, så du behöver inte ta det skriftliga provet. Du kan hitta information om det skriftliga provet i Texas Driver Handbook, ligger på Texas Department of Public Safety hemsida.
5

Ta vägen testet. Om du aldrig har varit licensierad i någon stat, kommer du vara tvungen att ta vägen testet. Om ditt körkort har gått ut, är du också skyldig att ta vägen testet. Men om du är en ny bosatt i Texas och har ett körkort från ditt tidigare tillstånd, så du behöver inte ta vägen testet. Om det behövs för att ta vägen testet, måste du ge ditt eget fordon, som måste registreras, försäkrade och i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145162.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.