Vårdslös körning straff i Virginia

Under de senaste åren har Virginia brottsbekämpande har lagt mer fokus på fortkörning, speciellt på större vägar och i städer, enligt Virginia State Police. Mindre fortkörning förseelser kan vara ett irritationsmoment, men när en förare har passerat över till vårdslös körning, kan avgiften och konsekvenserna vara ganska allvarligt. Vad som utgör vårdslös körning?

Vårdslös körning kan kategoriseras i brott som involverar fortkörning, synlighet, kontroll av fordon och slarv. I kategorin av hastighet, är vårdslös körning körning vid 20 km /h över skyltad hastighet, eller fortkörning på över 80 mph, vilket också kan betraktas racing. Kör för fort för rådande väglag kan också betraktas som vårdslös körning. Synlighet inkluderar körning med skymd sikt eller passerar en bil på krönet av en kulle. Avgifter i samband med kontroll av fordon innebär felaktiga bromsar eller otillräcklig kontroll av fordonet. Slutligen handlar slarv passerar utryckningsfordon eller skolskjutsar som är i tjänst, passerande fordon vid järnvägsövergångar eller köra två bilar i bredd, eller passerar två bilar som kör i bredd på vägar som inte har flera körfält. Ge felaktiga signaler kan också betraktas som vårdslös körning.
Conviction Påföljder

Staten kan debitera vårdslös körning som antingen ett grovt brott eller förseelse, vilket resulterar i böter på upp till $ 2500, plus ett eventuellt år i fängelse. Ofta är dessa påföljder minskar, och en domare kan minska avgiften till fortkörning, men avgiften för vårdslös körning kräver en domstol utseende.
License Påföljder

En fällande dom för antingen ett grovt brott eller förseelse kvar på din post i 11 år från dagen för domen och ladorna sex svagheten poäng, som finns kvar på din drivande post för två år från dagen för brottet. Upphävande av ett körkort uppstår om föraren får mer än 18 poäng inom 12 månader eller 24 poäng inom 24 månader. Delta förarplatsen förbättring kliniker tjänar säker-förare punkter, om inte kliniken var domstolen-mandat. Förare kan tjäna upp till fem positiva punkter varje kalenderår på detta sätt.
Försäkring Påföljder

enskilda försäkringsbolag bestämma påföljder för förarens försäkring annorlunda, så det finns ingen universell vägleda för att avgöra hur en vårdslös körning avgift eller övertygelse påverkar en förares försäkring ränta. Virginia Department of Motor Vehicles meddelar försäkringar för punkt kränkningar, så kolla direkt med ditt försäkringsbolag om du får en biljett.
Drivrutiner yngre än 18

Yngre förare inför hårdare straff för vårdslös körning. Varje övertygelse om en kränkning som tilldelar poäng till en licens kräver att unga förare klara en drivrutin-förbättring klinik eller sin licens kommer att skjutas. Unga förare har 90 dagar att slutföra kliniken. En andra punkt-förtjänst övertygelse resulterar i en 90-dagars tillfällig indragning av licensen, och en tredje resulterar brott i licensen återkallas för ett år eller tills föraren fyller 18, beroende på vilket som är längre.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145494.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.